top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαKRL Medical

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΙΖΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ (πχ. CANDELA)/ ΔΙΟΔΙΚΟΥ ΛΕΙΖΕΡ (πχ. S@PRAN)?

o Λέιζερ Αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη:


Το λέιζερ Αλεξανδρίτη λειτουργεί με κύματα λέιζερ στο μήκος κύματος των 755 νανομέτρων. Αυτό το μήκος κύματος είναι αποτελεσματικό στην απομάκρυνση των τριχοφυΐων μελανίνης.

Δυνατότητα Χρήσης: Το λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι κατάλληλο για αποτρίχωση σε φωτότυπα δέρματος Ι-IV (από πολύ ανοιχτό έως λίγο σκούρο δέρμα) και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για άτομα με σκούρες τρίχες και ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Εφαρμογή: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος, με καλύτερη αποτελεσματικότητα στις περιοχές με την πιο έντονη τριχοφυΐα.


o Λέιζερ Αποτρίχωσης με Διοδικό Λέιζερ:

Το Διοδικό Λέιζερ λειτουργεί με κύματα λέιζερ στο μήκος κύματος των 808 νανομέτρων. Το μήκος αυτό είναι πιο βαθύ και μπορεί να διεισδύσει καλύτερα στο δέρμα, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για σκουρόχρωμα δέρματα.

Δυνατότητα Χρήσης: Το Διοδικό Λέιζερ είναι κατάλληλο για αποτρίχωση σε φωτότυπα δέρματος I-VI (από πολύ ανοιχτό έως πολύ σκούρο δέρμα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα χρώματα τρίχας.

Εφαρμογή: Είναι ιδανικό για την αποτρίχωση λεπτών και ανοιχτόχρωμων τριχών -όχι λευκών- σε περιοχές όπως το πρόσωπο και το μπικίνι, αλλά είναι κατάλληλο και για τις υπόλοιπες περιοχές του σώματος.

Κάθε τύπος λέιζερ αποτρίχωσης έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και η κατάλληλη επιλογή εξαρτάται από τον τύπο δέρματος και τα χαρακτηριστικά των τριχών του κάθε ατόμου. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να καθοριστεί η πιο κατάλληλη λύση για εσάς και να διασφαλίσετε ασφαλείς και αποτελεσματικές αποτριχώσεις.


Laser Αποτρίχωση - κατανόηση των διαφορών και της αποτελεσματικότητας του συστήματος IPL vs Laser Αποτρίχωσης. Τόσο με το IPL (έντονο παλμικό φως) όσο και με την αποτρίχωση με λέιζερ υπάρχει υψηλός όγκος ανεπιθύμητων τριχών που μπορεί να μην ξαναβγεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δύο μέθοδοι είναι κάπως συγκρίσιμες, αν και υπάρχει τουλάχιστον μία σαφή διαφορά: Η αποτρίχωση με laser χρησιμοποιεί ένα πραγματικό λέιζερ ενώ η IPL δεν το κάνει.


Όπως υποδηλώνει το όνομα,το IPL χρησιμοποιεί μια συσκευή με βάση το φως, αντί για να καταστρέψει τα θυλάκια τρίχας.Πολλές κλινικές προσφέρουν IPL αποτρίχωση με λέιζερ, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματική για την αφαίρεση τρίχας, όπως η τεχνολογία των λέιζερ διαθέσιμα. Οι συσκευές αφαίρεσης τρίχας λέιζερ αλεξανδρίτη (755 nm), αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μία από τις πιο αποδοτικές συσκευές για την αποβολή των τριχών. Το λέιζερ αλεξανδρίτη Candela είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, λόγω και του ενσωματωμένου εξοπλισμού ψύξης και μίας σειράς μελετών που πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλο δείγμα ανθρώπων που ακολούθησαν σειρά θεραπειών με αυτό το μηχάνημα.


Ο εξοπλισμός ψύξης επιτρέπει το λέιζερ να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε πιο σκούρα επιδερμίδα του δέρματος εκτός από Καυκάσιος τύπους δέρματος. Μετά από μια δεκαετή ερευνά στην επίδραση των συσκευών IPL, είναι πλέον γνωστό ότι το IPL δεν είναι τόσο ακριβές όσο το λέιζερ για την αποτρίχωση.Υπάρχουν πολυάριθμες μελέτες που όλες συντείνουν στο ίδιο συμπέρασμα σχετικά με το λέιζερ εναντίον IPL. Δηλαδή η αποτρίχωση με IPL δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη.


Η διαφορά μεταξύ της αληθινής τεχνολογία λέιζερ και IPL δεν είναι μονάχα τα αποτελέσματα αλλά κυρίως το μήκος κύματος. Η IPL αποτρίχωση χρησιμοποιεί μια σειρά από διαφορετικά μήκη κύματος φωτός. Μόνο μερικά από αυτά τα μήκη κύματος θα είναι ιδανικά για την αφαίρεση τρίχας, αλλά ορισμένοι δεν θα είναι. Έτσι, ενώ τα IPL λέιζερ μπορεί να είναι φθηνότερα ανά συνεδρία, τα αποτελέσματα του δεν είναι τόσο καλά, γιατί ένα ποσοστό της θεραπείας σας θα είναι αναποτελεσματικό, οδηγώντας σε περισσότερες θεραπείες και το κόστος σε μακροπρόθεσμη βάση.Σε αντίθεση με το λέιζερ IPL, το Alexandrite laser χρησιμοποιεί μια ενιαία, με ακριβές μήκος κύματος δέσμη φωτός, με στόχο τη μελανίνη το θύλακα της τρίχας συγκεκριμένα, οπότε δεν υπάρχει θέμα «τύχης».


Αυτό ακριβώς το μήκος κύματος οδηγεί σε μια πιο αποτελεσματική θεραπεία από την IPL αποτρίχωση και κατά συνέπεια λιγότερες θεραπείες σε μακροπρόθεσμη βάση.Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για πραγματικά την πιο αποτελεσματική αποτρίχωση με λέιζερ, μπορεί να χρειαστεί μία ή δύο συνεδρίες ετησίως για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων σας. Αλλά όταν συγκρίνουμε αυτό με την καθημερινή αποτρίχωση, το μάδημα και το ξύρισμα, για να μην αναφέρουμε τη θεραπεία για εσωτερικές τρίχες, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ο ξεκάθαρος νικητής, τόσο για την αποτελεσματικότητα και την τιμή.


Μόνο ο γιατρός και το κέντρο αισθητικής μπορεί να αγοράσει λέιζερ αλεξανδρίτη, ο καθένας μπορεί να αγοράσει IPL. Έτσι εμείς στα KRL , χρησιμοποιούμε το χρυσό πρότυπο στην αποτρίχωση με λέιζερ. Ο Candela Alexandrite GentleLASE Pro είναι μια ιατρική βαθμού παγκόσμιος ηγέτης στην ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση και γιαυτό και αντιπροσωπεύουμε αυτά τα μηχανήματα στα KRL. Η GentleLASE έχει μία πατενταρισμένη ενσωματωμένη συσκευή ψύξης για τη μεγιστοποίηση της άνεσης του ασθενούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Έτσι, εάν σκέφτεστε για μόνιμη αποτρίχωση, . Επισκεφθείτε τα KRL για την πιο προηγμένη τεχνολογία λέιζερ διαθέσιμη στον κόσμο σήμερα.

41 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page