top of page

Υπηρεσίες Laser Αλεξανδρίτη

Ποιά είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης και γιατί;
 

  • Από τις υπάρχουσες μεθόδους, η αποτρίχωση με laser είναι η καλύτερη, γιατί είναι ασφαλής, αποτελεσματική και καλά αποδεκτή από τον πελάτη. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα σύγχρονα laser έχουν έγκριση από το FDA για μακράς διαρκείας αποτρίχωση (long term epilation) και όχι για διαχρονικά αποτελέσματα (permanent result).

Είναι επώδυνη η αποτρίχωση με λέιζερ;

  • τα εξελιγμένα συστήματα laser τρίτης και τέταρτης γενιάς είναι εφοδιασμένα με συστήματα ψύξεως, κρύο αέρα, κρυογένιο, κρυογέλη, που κάνουν την αισθητική υπηρεσία εξαιρετικά αποδεκτή.

Ποιά είναι τα λέιζερ μας?

  • Διαθέτουμε 45 μηχανήματα ίδιας μάρκας και ίδιου είδους και γενιάς. Gentlelase CandelaAlexandrite

image0_edited.png

Τι διαφορά έχει το laser από τη φωτόλυση; Πώς θα καταλάβω αν το μηχάνημα είναι laser ή φωτόλυση;

Το laser είναι μονοχρωματική δέσμη φωτός, ενώ το παλμικό φως της φωτόλυσης είναι πολυχρωματική εκπομπή φωτός. Όσον αφορά στον τρόπο δράσης του, το laser καταστρέφει την τρίχα βασιζόμενο στις αρχές της επιλεκτικής φωτοθερμολύσεως, ενώ στην φωτόλυση έχουμε μη ειδική θερμική κάκωση της τρίχας. Το λέιζερ αλεξανδρίτη συνήθως έχει κόκκινο χρώμα δέσμης καθώς το πέτρωμα του Αλεξανδρίτη που αποτελεί τη κεφαλή είναι κόκκινο.

Μπορώ να κάνω laser όλους τους μήνες του χρόνου;

Την καλοκαιρινή περίοδο και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στα μαυρισμένα δέρματα και στις ιδιαίτερα φωτο-εκτεθειμένες περιοχές.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω να κάνω λέιζερ;

Εφαρμόζεται στην εφηβεία, σε περιπτώσεις δασυτριχισμού (έντονης υπερτρίχωσης σε εμφανή σημεία) προς αποφυγή κοινωνικών ή ψυχολογικών προβλημάτων σε άτομα που κάνουν έντονη αθλητική δραστηριότητα (κολύμπι, ποδόσφαιρο). Στις περιπτώσεις αυτές η αισθητική υπηρεσία μπορεί να επεκταθεί και σε περιοχές καλυμμένες. Απαιτείται πάντα προσοχή στην εφαρμογή της και προηγείται η σωστή ενημέρωση και συγκατάθεση του κηδεμόνα.

Άριστο αποτέλεσμα στις γυναίκες με ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως: πρόσωπο, λαιμός, στέρνο, κοιλιά. Έντονη τριχοφυΐα σε αυτές τις περιοχές παρατηρείται σε γυναίκες με ορμονολογικά προβλήματα (πολυκυστικές ωοθήκες, παθήσεις θυρεοειδούς κ.λπ).

Στα KRL σας παρέχεται ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση στο θέμα της τριχοφυΐας με πλήρη υποστήριξη.

Στα δερματολογικά μας προέχει η ασφάλεια σας και η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης σας. Η εμπειρία των κέντρων KRL εξασφαλίζει γρήγορα και φυσικά αποτελέσματα και στην ανδρική τριχοφυΐα.

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν ακόμα και το καλοκαίρι!

Η διαδικασία απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα περιλαμβάνει τακτές επαναληπτικές συνεδρίες, ο αριθμός των οποίων δεν μπορεί να προκαθοριστεί από την αρχή. Τα δεδομένα, από την εμπειρία μας και τη διεθνή βιβλιογραφία, δείχνουν ότι μετά από 6 συνεδρίες έχει επιτευχθεί σημαντικότατη βελτίωση, της τάξεως του 80% – 85%, μείωσης των τελικών τριχών. Από εκεί και μετά, εσείς θα καθορίσσετε το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί και τις επαναληπτικές συνεδρίες που θα χρειαστούν.

Η αποτρίχωση περιοχών όπως το πρόσωπο και ο λαιμός στη γυναίκα, η πλάτη στον άνδρα καθώς και οι περιοχές με εντονότερη ορμονοεξαρτώμενη τριχοφυΐα απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό συνεδριών.

Τι πρέπει να κάνω πριν και μετά από κάθε συνεδρία;

ΠΡΙΝ: Γίνεται λεπτομερής και ρεαλιστική ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας. Λαμβάνουμε ιστορικό. Δίνουμε προσοχή στα άτομα με λήψη φωτοευαίσθητων φαρμάκων ή ιστορικό λεύκης, ψωρίασης, ατοπικού εκζέματος, έρπητα και χηλοειδών και σαφώς τους πρώτους 4 μήνες κύησης και στην λοχεία. Γίνεται ορμονικός έλεγχος στις γυναίκες για τον αποκλεισμό ορμονικού υποστρώματος. Κλινικός έλεγχος της περιοχής για αποκλεισμό παρουσίας ενεργού δερματολογικού νοσήματος ή δυσπλαστικών σπίλων.

ΜΕΤΑ: Εφαρμόζουμε τοπικά κρέμα κορτιζόλης και δίνονται οδηγίες για την αποφυγή καυτού μπάνιου, έκθεσης στον ήλιο επί διημέρου και χρήση αντιηλιακού τις περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

bottom of page