ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΒΟΤ. ΟΞ.

Η επανάσταση στην αποτρίχωση

Το σύστημα GentleLase του οίκου Candela αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η πιστοποιημένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος laser Alexandrite το καθιστά το κορυφαίο στην κατηγορία του.


Τώρα η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα για μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα!

 

Το GentleLase εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen, εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής/ CE mark) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.


Ο πελάτης θα αισθανθεί ένα δροσερό παλμό του κρυογόνου και μετέπειτα την ενέργεια του laser. Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ΑΝΩΔΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΗΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΝΤΙΓHΡΑΝΣΗ

Το σύγχρονο εξειδικευμένο κέντρο laser και ιατρικής αισθητικής KRL αποτελεί ένα ολοκληρωμένο καταφύγιο ομορφιάς για κάθε γυναίκα και άνδρα, όπου οι ανάγκες και οι επιθυμίες βρίσκουν ανταπόκριση με την δύναμη της επιστήμης και την ικανότητα του έμπειρου προσωπικού του.

Τα KRL δερματολογικά ιατρεία μας είναι μοναδικά διότι ενσωματώνουν την πιο εξελιγμένη δερματολογία με άλλες βασικές ιατρικές ειδικότητες παρέχοντας μία εξαιρετική εμπειρία θεραπείας. Βρίσκονται στη Γλυφάδα (Νότιο τμήμα Αττικής) στους Αμπελόκηπους (στο κέντρο Αθηνών) αλλά και στο Περιστέρι (Δυτικά της Αθήνας), σε πολύ εύκολα προσβάσιμα και κομβικά σημεία.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από συνεργάτες δερματολόγους εξειδικευμένους στη δερματοχειρουργική, πτυχιούχους αισθητικούς τεχνολογικής εκπαίδευσης Αθηνών μα και διατροφολόγους εξειδικευμένους στην βιοχημεία τροφίμων.

 

laser bikini
laser krl medical