top of page

ΔΩΡΟ ΛΕΙΖΕΡ · Εορταστικό δώρο γνωριμίας

Κάντε δώρο το πρώτο σας λέιζερ αποτρίχωσης σε πρόσωπο και μασχάλη ΔΩΡΕΑΝ, για να διαπιστώσετε τη ποιότητα των μηχανημάτων μας.

· ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ.
· ΩΡΕΣ 13.00-15.00 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ KRL και κλείστε το ραντεβού σας!!

krl sample shots-10.jpg

Στις κλινικές μας, προσφέρουμε λέιζερ αποτρίχωση με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας λέιζερ Αλεξανδρίτη σε όλη την Αττική. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ανταγωνιστική αγορά των ομορφιάς είναι πιεσμένη, και ορισμένοι ανταγωνιστές μας προσφέρουν προσφορές που δελεάζουν τους πελάτες τους να πληρώσουν για πακέτα συνεδριών λέιζερ. Ωστόσο, εμείς πιστεύουμε στη διαφάνεια και την ποιότητα, γι' αυτό και προσφέρουμε μια ειδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά γνωριμίας που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη διαφορά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς, όταν κλείσετε μια συνεδρία λέιζερ αποτρίχωσης στις κλινικές μας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δώρο το πρώτο σας λέιζερ αποτρίχωσης σε μία μικρή περιοχή του σώματος της δηλαδή μασχάλη και πρόσωπο. Αυτό σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας χωρίς καμία υποχρέωση και να εκτιμήσετε την απίστευτη ποιότητα των αποτελεσμάτων που προσφέρουμε.

Η λέιζερ αποτρίχωση είναι μια αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη λύση για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών, και με την ποιότητα των μηχανημάτων μας, είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείτε με τα αποτελέσματα.

Μην αφήνετε την απόφασή σας να επηρεαστεί από προσφορές που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Επιλέξτε την ποιότητα, τη διαφάνεια και την εμπειρία που προσφέρουν οι κλινικές μας. Κάντε το δώρο της γνωριμίας σας αυτά τα Χριστούγεννα και απολαύστε την απαλή, ανεπιθύμητη τριχοφυΐα που πάντα επιθυμούσατε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να αποκτήσετε την πιο λαμπερή εκδοχή σας αυτές τις γιορτές!

Άριστο αποτέλεσμα στις γυναίκες με ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως: πρόσωπο, λαιμός, στέρνο, κοιλιά. Έντονη τριχοφυΐα σε αυτές τις περιοχές παρατηρείται σε γυναίκες με ορμονολογικά προβλήματα (πολυκυστικές ωοθήκες, παθήσεις θυρεοειδούς κ.λπ).

Στα KRL σας παρέχεται ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση στο θέμα της τριχοφυΐας με πλήρη υποστήριξη.

Στα δερματολογικά μας προέχει η ασφάλειά σας και η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσής σας.

Η εμπειρία των κέντρων KRL εξασφαλίζει γρήγορα και φυσικά αποτελέσματα και στην ανδρική τριχοφυΐα.

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν ακόμα και το καλοκαίρι!

Η διαδικασία απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα περιλαμβάνει τακτές επαναληπτικές συνεδρίες, ο αριθμός των οποίων δεν μπορεί να προκαθοριστεί από την αρχή. Τα δεδομένα, από την εμπειρία μας και τη διεθνή βιβλιογραφία, δείχνουν ότι μετά από 6 συνεδρίες έχει επιτευχθεί σημαντικότατη βελτίωση, της τάξεως του 80% – 85%, μείωσης των τελικών τριχών. Από εκεί και μετά, εσείς θα καθορίσσετε το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί και τις επαναληπτικές συνεδρίες που θα χρειαστούν.

Η αποτρίχωση περιοχών όπως το πρόσωπο και ο λαιμός στη γυναίκα, η πλάτη στον άνδρα καθώς και οι περιοχές με εντονότερη ορμονοεξαρτώμενη τριχοφυΐα απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό συνεδριών.

Τι πρέπει να κάνω πριν και μετά από κάθε συνεδρία;

ΠΡΙΝ: Γίνεται λεπτομερής και ρεαλιστική ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας. Λαμβάνουμε ιστορικό. Δίνουμε προσοχή στα άτομα με λήψη φωτοευσαίσθητων φαρμάκων ή ιστορικό λεύκης, ψωρίασης, ατοπικού εκζέματος, έρπητα και χηλοειδών και σαφώς τους πρώτους 4 μήνες κύησης και στην λοχεία. Γίνεται ορμονικός έλεγχος στις γυναίκες για τον αποκλεισμό ορμονικού υποστρώματος. Κλινικός έλεγχος της περιοχής για αποκλεισμό παρουσίας ενεργού δερματολογικού νοσήματος ή δυσπλαστικών σπίλων.

ΜΕΤΑ: Εφαρμόζουμε τοπικά κρέμα κορτιζόλης και δίνονται οδηγίες για την αποφυγή καυτού μπάνιου, έκθεσης στον ήλιο επί διημέρου και χρήση αντιηλιακού τις περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

bottom of page